Policijskoj stanici Trebinje 20. septembra 2017. godine, je prijavljeno da je u toku noći 19/20.09.2017. godine, izvršena provala u jedan ugostiteljski objekat, koji se nalazi u ul. Stari Grad, Trebinje.Policijski službenici su odmah po zaprimanju prijave izašli na lice mjesta, koje su obezbjedili do dolaska uviđajne ekipe. Radnjom uviđaja je konstatovano da je jedan ili više nepoznatih počinilaca upotrebom fizičke snage djelovao na ulazna vrata kako bi nezakonito ušao u navedeni objekat, gdje je otuđena određena količina novca kao i par komada inventara, čime je počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.
Operativnim radom na terenu, policijski službenici su došli do saznanja koja lica su počinila krivično djelo, kao i gdje su sakrila ukradene predmete. Izvršenom opservacijom sa zasjedom, lice inicijala R.M. je lišeno slobode, u trenutku iznošenja predmeta iz objekta gdje su bili sakriveni.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom janvom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.M. izvršilo krivično djelo „Teška krađa“.
Trebinje danas