PU Trebinje uručila pomoć Humanitarnoj organizaciji „Djeca djeci“

IMG-075d2bb10c7bfc438b81a4054fe8e48d-V.jpg (287 KB)

Povodom Krsne slave MUP-a RS, Svetog Arhangela Mihaila, danas je PU Trebinje uručila 1.860 KM Humanitarnoj organizaciji „Djeca djeci“.

Načelnik ove uprave Siniša Laketa je kazao da je skupljen novac u okviru PU Trebinje.

„Mi se rado odazivamo ovakvim akcijama i nastavićemo i dalje, a drago nam je, što smo ovaj novac uručili na Svjetski dan humanosti. Ispred naše uprave sam uručio uplatnicu s nadom da će ovo biti primjer svim organizacijama i ustanovama da pomažu koliko mogu. Drago mi je da Humanitarna organizacija „Djeca djeci“ djeluje u okviru škole, jer na taj način već djecu uvodi u priču o humanosti i to najvažnije za sve nas“, kazao je Laketa.

IMG-4e8401f156b92fb01098246960f55f2d-V.jpg (325 KB)

Predrag Stevović, predsjednik Humanitarne organizacije „Djeca djeci“ zahvalio je trebinjskoj policiji na vrijednoj donaciji.

„Ovo nije prvi put da policija učestvuje u pomoći za našu organizaciju. Rado su se odazivali na sve bazare koje smo pravili“, kazao je Stevović.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×