Vukanovic-min.jpg

Za pravdu i red-lista Nebojše Vukanovića, danas je na Trgu slobode, lijepljenjem prvog plakata, obilježila početak predizborne kampanje za lokalne izbore.

Kandidat Za pravdu i red-lista Nebojše Vukanovića za gradonačelnika Trebinja, Lazar Radan kazao je da će ova lista izaći u 26 opština i gradova, od kojih će u dvije opštine imati dva kandidata za načelnika, u Nevesinju i u Ugljeviku, na koje su ponosni.

„Slogan je ’Sloboda nema cijenu’ jer ćemo se u narednom periodu boriti da svi građani Trebinja postanu slobodni, da ovo društvo postane društvo nepolitizovane grupe ljudi, da bude transparentnost u radu. Sve smo napisali u našem predizbornom programu, čekali smo da krene predizborna kampanja i poštovali Izborni zakon i mislim da smo jedan od rijetkih političkih subjekata koji nismo doživjeli nikakve kazne i sankcije“, naveo je Radan.

Nosilac liste Za pravdu i red Nebojša Vukanović je istakao da je ponosan na „ekipu“, koja se okupila ove godine.

„Naši ciljevi su veliki, da postanemo najjači politički subjekat, koji će osvojiti osam do 10 odborničkih mjesta i biti stub skupštinske većine i naravno - pobjeda Lazara Radana. Ponosni smo na sve projekte koje smo iz opozicije ’progurali’ za Trebinje i Hercegovinu. Ovdje imate ljude koji imaju četvero i više djece, radnike, borce, nemamo lošeg čovjeka. Sutra će biti prva tribina u mjesnoj zajednici Zasad u 19 časova“, kaže Vukanović.