Radoslav Brčić isključen je iz SNSD-a zbog nanošenja štete ugledu stranke, čije je ponašanje i djelovanje usmjereno protiv stranačkih organa. Ovo je jednoglasno odlučio Opštinski odbor SNSD-a Bileća na četvrtoj sjednici ove stranke.


Načelnik opštine Bileća i Klub odbornika SNSD-a je Opštinskom odboru ove stranke podnio inicijativu da se Radoslav Brčić isključi iz stranke zbog nanošenja štete ugledu stranke, čije je ponašanje i djelovanje usmjereno protiv stranačkih organa, kršeći Status SNSD-a, programska načela i ciljeve Saveza.
U odluci se dalje navodi da se Brčić isključuje zbog nepoštovanja odluka Kluba odbornika SNSD-a, Komisije za izbor i imenovanje SO Bileća, grubog vrijeđanja načelnika i rukovodioca organa SNSD-a.
- Nazivajući ih prevarantima, alkoholičarima napustivši skupštinsku većinu i glasajući na posljednjoj sjednici SO Bileća na strani opozicije, tražeći lični interes, a zapostavljajući interes stranke i građana opštine Bileća, navedeno je između ostalog u obrazloženju Odluke opštinskog odbora SNSD-a Bileća o isključenju Brčića iz ove stranke.
Izvor-RTRS