Rubljov: Nemam para da platim Novaka da mi bude trener

Ruski teniser Andrej Rubljov bio je zadovoljan nakon pobjede nad Variljasom, a poručio je da je imao priliku da proba Banjalučke ćevape, ali i da nije dovoljno novca do sada zaradio da bi mogao da plati Novaka Đokovića da mu bude trener.

Odgovarajući na prvo pitanje novinara koje se ticalo da li je probao domaću hranu, Rubljov je poručio.

"Probao sam ćevape i sviđaju mi se zaista".

Po pitanju meča, Rubljov je govorio o svojoj igri. Istakao je da mora raditi na napretku svakog dana i da su važni koji rade sa njim.

"Tim je veoma važan, moraš da razgovaraš da njima, da budeš iskren prema sebi, da uvijek mora da se nađu rješenja", istakao je Rubljov.

Kada su u pitanju meč i uslovi na centralnom terenu, Rubljov je bio saglasan da su uslovi spori.

"Teren je spor zaista. Možda ne najsporiji na kome sam igrao, ali mislim da je malo sporiji nego u Monte Karlu. Ali mislim da je protiv Fritza u Monaku bilo još sporije, jer je padala kiša. Ali sviđaju mi se ovi uslovi za igru, bilo je odlično", rekao je Rus.

Poručio je da mu nije bio problem da se nakon turnira iz masters serije prebaci na ovakav turnir.

"Hvala Đorđu Đokoviću. Omogućili su mi sve, od orevoza i ostalog. Iskreno, nisam očekivao da ću igrati ovako dobro danas, jer je opasan protivnik, ali bilo je dobro", ocijenio je drugi nosilac.

Nakon što je Novak Đoković juče kazao da bi volio da se oproba kao treener, novinare je interesovalo kako on gleda na to.

"Nemam dovoljno novca da platim Novaka. Ali, bila bi mi čast da mi on bude trener. To bi bilo nerealno", rekao je Rubljov.