Rukometaši Leotara nastavljaju šampionat zaostalom utakmicom III kola u kojoj na domaćem parketu dočekuju ekipu Kotor Varoši.



Ovo je posljednja utakmica jesenjeg dijela, a osim takmičarskog, ovaj meč će imati i humanitarni karakter je će odlukom Uprave kompletan prihod sa utakmice biti uručen kao pomoć u liječenju našem sugrađaninu Danijelu Pudaru-Džaji.
“Odlučili smo da na ovaj način bar malo pomognemo našem sugrađaninu i vjerujemo da će publika doći u što većem broju da nas podrže i pomognu Džaji” saopšteno je iz Uprave RK Leotar.
Što se tiče samog meča, stručni štab Leotara nalazi se na slatkim mukama jer nakon nekoliko kola svi igrači su na raspolaganju i spremno dočekuju subotnji okršaj sa kvalitetnim gostima.

“ Kotor Varoš je odlična ekipa, ali vjerujem da možemo doći do nove pobjede. Prije svega akcenat treba staviti na čvršću odbranu koja automatski omogućava bržu tranziciju i lakše pogodke. Siguran sam da će momci ostaviti srce na terenu, kao i veću podršku sa tribina, s obzirom na humanitarni karakter utakmice” rekao je Milan Simonović, še struke RK Leotar.
Meč je zakazan za subotu, 16.12 sa početkom u 19 časova. Cijena ulaznice je 2 KM.
Trebinje danas