U okviru 6. kola Prve rukometne lige RS, rukometaši Leotara pred svojom publikom nadigrali su ekipu Teslića u svim segmentima rukometne igre i zabilježili novu pobjedu rezultatom 31:15 (16:9).


Predvođeni novim šefom stručnog štaba Milanom Simonovićem, koji je bio član šampionske generacije Metaloplastike iz Šapca dvostrukog evropskog prvaka i saigrača legendarnih Veselina Vujovića, Mileta Isakovića i drugih, trebinjski rukometaši prosto su oduvali mladu ekipu Teslića sa parketa dvorane Miloš Mrdić.
Od prvog sudijskog zvižduka, Trebinjci su krenuli angažovano i disciplinovano što je vrlo brzo urodilo plodom. Odličnu partiju u otvaranju meča pružili su Bojović i Komnenović, tako da je Leotar vrlo brzo stekao prednost što je omogućilo trenerskom tandemu Simonović-Koraćević da naprave širu rotaciju i pruže šansu svim igračima.
Uz pomenute igrače, bolji od ostali u Leotaru bili su Tabaković i Kapor sa četiri, i mladi Tasovac i Uljarević koji su postigli po tri pogodka.
Kod gostiju vrijedan pomena je Dejan Bjelčević koji je postigao sedam golova.
„Odlična igra prvenstveno u odbrani pružila je mogućnost bržeg otvaranja i postizanja kako to mi volimo reći, lakih pogodaka. Posebno me raduje što je ovo bila izvaredna prilika da se novi šef struke Milan Simonović na parketu uvjeri u kvalitet igračkog kadra i sa čim raspolažemo kako bi što kvalitetnije mogao pripremiti narednu utakmicu koja nas očekuje protiv Drine u Zvorniku“, rekao je Dragiša Koraćević, trener RK „Leotar“.
Trebinje danas