Turistička organizacija Zlatibora predstavila je danas u Dučićevoj ulici u Trebinju svoju turistučku ponudu, tradiciju i kulturu zlatiborskog kraja, najavljujući ljetnu turističku sezonu.


„Njegujemo srdačne, prijateljske odnose sa Gradom Trebinjem i divnim kolegama iz Turističke organizacije Grada Trebinja, koji su nam omogućili da se ovdje danas predstavimo. Ljetnu turističku sezonu na Zlatiboru najavljujemo tradicionalnim igrama zlatiborskog kraja, u izvođenju naših veterana, a svi građani Trebinja danas će biti u prilici da degustiraju zlatiborske specijalitete i uživaju u domaćoj rakiji šljivovici. Ovo je, po nama, pravi način da pozovemo stanovnike i goste Trebinja da ovog ljeta posjete Zlatibor“, kaže Nevena Čepić, iz Turističke organizacije Zlatibor.


Predsjednik Turističke organizacije Grada Trebinja Marko Radić je naveo da naša turistička organizacija od ranije njeguje plodnu saradnju sa kolegama sa Zlatibora.


„Ova saradnja je postojala i ranije – na Sajmu turizma ove godine u Beogradu dogovorili smo da je podignemo na viši nivo – uzajamnom promocijom, da predstavnici Zlatibora dođu u Trebinje, a nakon toga da i mi našu turističku ponudu, Hercegovačku kuću, našu tradiciju i kulturu predstavimo na Zlatiboru“, ističe Radić.




RT