Šantićeva ulica u centru Trebinja potpuno zanemarena i zapuštena (Video)

santiceva ulica trebinje-min.jpg

Posljednjih godina se u Trebinju mnogo ulaže u uređenje javnih gradskih površina, ulica i trgova. Međutim, neki dijelovi grada, iako u najstrožijem centru i dio su starog jezgra, ostaju van fokusa i potpuno zaboravljeni. Takav je primjer Šantićeve ulice.

Šantićeva ulica, umjesto da ostane vezana za centralnu pješačku zonu i ulicu Jovana Dučića, godinama je postala zapuštena, zanemarena i gotovo amputirana od Dučićeve ulice.

Ova mala ulica je sa obje strane zagrađena kafanskim stolovima i neplanski izlivenim trotoarima, a u poslovnim prostorima se bezuspješno smjenjuju različiti biznisi kratkog daha, jer ovom ulicom rijetko ko prolazi.

Nije mnogo bolja sudbina ni drugih poprečnih ulica koje se vezuju na Trg slobode, a sve nose imena uglednih umjetnika koji su svojim radom zadužili i Trebinje i Hercegovinu.

U Gradskoj upravi kažu da problem postoji, ali i plan da se sve ove ulice popločaju i povežu u jednu pješačku zonu, ali sve je još na dugom štapu.

Pogledajte video.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×