201996.jpg

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak od 20 igrača za pripreme za završni turnir Svjetske lige u Strazburu.

Pripreme će početi 28. maja na Banjici.

Na spisku se nalaze: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Dimitrije Rističević (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Milan Bulajić (Partizan), Sava Ranđelović (Vašaš), Luka Pljevančić (Radnički), Zoran Božović (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Nikola Lukić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Nikola Kojić (Partizan).

U saopštenju VSS se navodi da su na pripreme pozvani da osjete atmosferu Bogdan Brešćanski (Vojvodina), Pavle Mušikić (Banjica) i Stefan Branković (Radnički).

- Ovo je spisak kandidata i momaka koje ćemo da provjerimo nekoliko dana. Prvo ćemo koristiti bazen na Banjici, a do početka fajnal-ejta ćemo koristiti bazen na Dorćolu. Sa pripremama u kompletnom sastavu ćemo nastaviti u Kragujevcu poslije takmičenja u Beogradu i taj spisak kandidata ćemo naknadno utvrditi - rekao je Savić.