dundjer dražen.jpg

 

Opet je Dražen Dunđer iz Bileće, odbornik SRS dr Vojislav Šešelj u lokalnom parlamentu,  „glavna“ tema u Hercegovini.

Razlog- napad na sugrađanina. Snimak koji je dostupan javnosti, a snimljen je nadzornom kamerom, jasno govori  o „junačkom“ činu Šešeljevog radikala.

Incident se desio u zgradi Opštine Bileća. Na snimku se jasno vidi kako Dunđer iznenada prilazi dvadesetsedmogodišnjem Igoru  Kisiću i, bez bilo kakvog povoda, iznenada, nasrće fizički na njega.

Stanovnici ove opštine  o Kisiću imaju samo riječi hvale.

Dečko nikada nije bio problematičan, niti je sa Draženom Dunđerom, do sada, imao bilo kakve sukobe.  

Igor Kisić  je lokalni sportski novinar  tako da razlog Dunđerovog ataka na njega nikome, sem Šešeljevom radikalu, za sada, nije poznat.

Međutim,  Dunđeru poseban razlog nije ni potreban. Kada odluči da, iz njemu poznatih razloga, upotrijebi silu on to uradi, bez obzira o kome se radi i na kom mjestu se nalazi.

Samo- ovoga puta otišao je korak dalje od onoga na što je bilećka, ali i šira javnost, navikla. Nasrnuo je na mladića iznenada i podmuklo.

Hercegovcima nije svojstveno da tako napadaju bilo koga, ali, eto- u svakom žitu ima kukolja. Nažalost.

Ovo je samo jedan od Dunđerović  nasilničkih „nastupa“.  Posljednji  je  imao na jednom od skupštinskih zasijedanja kada je, osim „divljanja“ u skupštinskoj sali koristio i rječnik ulice.

Inače, Šešeljevi radikali u Bileći prepoznatljivi su po različitim atacima i nasilničkom ponašanju.

Za otmicu i gepekovanje Dušana Miloševića mladića iz Bileće, o kome je javnost brujala,  osumnjičeni su  Željko Vujović i Marko Zvijer koji su, na posljednjim izborima  u Bileći, bili  kandidati za odbornike na listi SRS dr Vojislav Šešelj.

Njihov bilećki „mentor“ i „učitelj“ je Dražen Dunđer, tako da uopšte ne čudi ponašanje njegovih „sljedbenika“.

Nasilničko ponašanje, posebno kada je nasilnik odbornik, dakle izabrani predstavnik građana u lokalnom parlamentu, mora da se sankcioniše.

Na potezu su nadležni. Imaju priliku da pokažu da rade posao kako treba i da nema „zaštićenih“.

Valjda Dražen Dunđer nije "zaštićen", ali i to će uskoro biti poznato. Javnost budno prati rekacije nadležnih.