Za dobru zabavu oko 2000 posjetilaca zaduženi su bili Dejvrejv iz Banja Luke i Strašni iz Bileće. Ovaj fest koji nije samo običan muzički događaj obilježili su i tradicionalni vatromet uz prepoznatljive zvuke „Prepelice“, kao i bakljada praćena stihovima pjesme „Mi smo ona ista djeca iz komšiluka“.cecenija-fest.jpg
Članovi Omldainske organizacije „Jezerine“ ispunili su obećanje i organizovali nezaboravnu žurku koja je trajala do ranih jutarnjih časova.
„Upućujemo zahvalnost posjetiocima koji su svojim dolaskom ovu noć i nama učinili posebnom. Srećni smo što je sve prošlo kako smo planirali, u najljepšoj atmosveri i divnom druženju.“, ističu organizatori.
Angažovani konobari na „Čečenija festu“ radili su volonterski u cilju da im ostane što više sredstava koja će uložiti u završetak radova na izgradnji ljetnjikovca.
Omladinska organizacija Jezerine se priključila i prikupljanju novčanih sredstava za liječenje Slađane Grahovac iz Ljubinja i dio prihoda od „Čečenija festa“ će biti namjenjen za tu svrhu.
Posjetiocima koji u naselje Jezerine nisi dolazili od prošlog Festivala pažnju su privukli i novoizgrađeno dječije igralište, kao i prateći objekti.