Za predsjednika Regionalnog odbora Socijalističke partije /SP/ Trebinje izabran je Slobodan Čomić iz Bileće, a za potpredsjednika Siniša Mandić iz Gacka, potvrdio je Srni potpredsjednik SP-a Maksim Skoko.


Na sjednici Regionalnog odbora, koja je održana u Foči, odlučeno je da će funkciju novog sekretara obavljati Jelena Lončar iz Čajniča.
Skoko kaže da su u skladu sa Statutom i pravilnikom o izborima u SP u ovoj regiji konstituisani svi gradski i opštinski odbori, kao i regionalni odbor.
„Pred nama je period ozbiljnih priprema za izbornu kampanju, a cilj je već postavljen i realno ostvariv – direktni poslanički mandat iz Izborne jedinice devet u Narodnoj skupštini Republike Srpske“, rekao je Skoko.
On kaže da je zadovoljan brojem mladih članova u Gradskom odboru SP-a u Trebinju, ali i u drugim odborima koji su unijeli novu energiju i koji su već iskazali spremnost na aktivan politički angažman.
„Organizaciono i kadrovski smo ojačali Socijalističku partiju. Predstoji nam nastavak rada na terenu, razgovori sa građanima i našim članovima da bi uvidjeli kakva su očekivanja i prema tome koncipirali naš dalji rad, ciljeve i politike“, rekao je Skoko.
Osim izbora rukovodstva, na sastanku koji je održan juče, razgovarano je i o stanju u gradskom i opštinskim odborima u ovoj izbornoj jedinici.
Srna