89F6EEF3-7154-4FE1-95DF-01E22EEBD455.pngU subotu, 14. oktobra Trebinje čeka druženje sa puno smijeha, uzbuđenja i nevjerojatnih iznenađenja. Nakon uspješnih posjeta Bijeljini, Tuzli, Zenici, Banjaluci, Bihaću, Sarajevu i Mostaru, popularni glumac Enis Bešlagić sa spektakularnom emisijom "Bingo časti, Enis se folira" dolazi i u naš grad. U ulozi domaćina u Hipermarketu Bingo Trebinje, Enis završavapotragu za finalistima i to među našim učesnicima koji su se u proteklom periodu prijavili i koji su odabrani za učešće u kvalifikacijskim igrama.

Igre su spremne, a odabrani takmičari će morati pokazatitimski duh i snalažljivost, ali imati i malo sreće, kako bi osigurali svoje mjesto u finalnom krugu natjecanja u kojem će se boriti za nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM. Svi ste pozvani da budete dio ovog uzbudljivog događaja kojizapočinje tačno u 12 sati!

Druženje sa Enisom će trajati do kasnih popodnevnih sati, pružajući svima priliku da upoznaju omiljenog glumca, razgovaraju s njim i naprave nekoliko fotografija za uspomenu. Ovo će ujedno biti prilika da saznate koliko brza kasa može biti spora i da li je Enis naučio otkucati bar kodove proizvoda.

Sasvim dovoljno razloga da subotu, 14. oktobra rezervišeteza Enisa i budete dio ovog druženja u Hipermarketu Bingo Trebinje (Zasad polje bb). Bingo i Enis sa nestrpljenjem vas čekaju.