sastanak.jpg (771 KB)

Koalicija Savez nezavisnih socijaldemokrata – Socijalistička partija pokazazala je lojalnost i odgovornost u kadrovima i sa drugoim koalicionim partnerima možemo ostavriti bolji život građana Trebinja. Mislimo da smo u proteklih sedam godina uložili energiju, značajno napravili kadrova, projekata i programa, koji su popravili stanje u našem gradu, rekao je Luka Petrović, predsjednik GO SNSD-a Trebinje nakon sastanka sa delegacijom GO Socijalističke partije Trebinje.

„Čuli smo ovdje mnogo dobrih prijedloga predsjednika GO Rajka Ćapina i njegovih saradnika, da je potrebno da i njihovi prijedlozi budu ubačeni u zajdničku koalicionu platformu 2024.-2028. Usaglasili smo da Mirko Ćurić bude zajednički kandidat za gradonačelnika Trebinja. Takođe, moram da pohvalim sve kadrove Socijalističke partije iz GO Trebinje, da odgovorno rade svoje poslove“, rekao je Luka Petrović.

sastanak 2.jpg (711 KB)

Rajko Ćapin, predsjednik GO Socijalističke partije Trebinje istakao je nakon sastanka u prostorijama ove stranke da su tokom razgovora došli do zajedničkih stavova i zaključaka u pravcu unapređenja saradnje utvrđivanju daljih odnosa i svega onoga što će u narednom periodu donijeti dodatan prosperitet i aformaciju lokalne zajednice.

sastanak 4.jpg (797 KB)