Predstavnici udruženja navijača „Crvene zvezde Trebinje“ i udruženja navijača „Grobari Trebinje“ postigli su zajednički dogovor da se uklone svi navijački grafiti u našem gradu, te da u narednom periodu ova dva udruženja pojedinačno intenziviraju svoje aktivnosti na promociji sportskog rada i predstavljanja Trebinja kao grada sporta.grafiti-navijaci.jpg

Na zajedničkom sastanku predstavnika udruženja i Gradske uprave postignut je dogovor da će se u najskorijem periodu ukloniti svi navijački grafiti u gradu osim onih na kojima su likovi pojedinih navijača.

„Zajednički ćemo to da uradimo, da svima u Republici Srpskoj, ali i šire, damo primjer da se sve može uraditi kroz saradnju i jedan dobar pristup“, naglašeno je u zajedničkoj izjavi.

Predstavnici udruženja će upoznati svoje članove o ovoj izjavi, te svojim aktivnostima apelovati na njih da ih se pridržavaju i da se ponašaju u skladu sa sportskim duhom i istinskim navijačkim principima.

„Takođe, obaveza svih je da se čuvaju gradska i privatna imovina i poštuju različiti navijački stavovi. Svi oni koji u narednom periodu budu uništavali gradsku ili privatnu imovinu treba da odgovaraju u skladu sa zakonom“, navedeno je u izjavi.

Grad Trebinje će i u narednom periodu u skladu sa svojim mogućnostima biti na raspolaganju udruženjima navijača, kao istinskim predstavnicima dva najprepoznatljivija srpska kluba iz našeg grada.