Pojedini istaknuti članovi grupe „Pravda za Davida“ oglasili su se nakon sinoćnjeg protesta u Banjaluci na društvenim mrežama i okrivili poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića da je iskoristio grupu za ostvarenje svojih ciljeva.


U statusu na Fejsbuku jednog od članova grupe navodi se da se neko (misleći na Stanivukovića) sinoć nije nalazio na Trgu kada je došla specijalna policija, te da je došao kasnije i „slobodan pravi objave o torturi policije, dok sam sebi ne inscenira neko novo dramatično hapšenje“.
– Taj neko je moralna nakaza, avet bez obraza i časti, koji je spreman da sve žrtvuje zarad svog interesa! Neko kome mrtvo dijete, kao ni goloruki narod na trgu ne znači apsolutno ništa sem promocije i cilja da se uguši nezadovoljstvo naroda – navedeno je u statusu člana grupe „Pravda za Davida“, a objavu prati niz negativnih komentara upućenih Stanivukoviću.


U jednom od statusa navodi se da „ispred RTRS-a nije bilo policije i da je Davor (Dragičević) učinio samo korak kroz otvorena vrata, bio bi osuđen na 15 godina zatvora zbog pokušaja državnog udara“.

– To je zamka koja mu je bila pripremljena pod pritiscima da je već previše rokova dao i da je vrijeme da nešto konkretno učini. Razgovarao sam jutros sa Draškom, potvrdio mi je njegovu ideju upada u RTRS, a na pitanje šta dalje nije imao odgovor. Odgovor znaju njegovi šefovi, koji su Davora planirali osuditi na 15 godina a Draška predstaviti kao narodnog heroja – dodaje se u statusu jednog od članova grupe „Pravda za Davida“.
Izvor: Srskainfo