Policajac iz Budve Denis Bećirović, poručio je preko društvene mreže Srbima u Crnoj Gori da „srbuju u Srbiji“ ili će proći kao onaj mladić koji je brutalno pretučen u centru Podgorice.fb-policajac.jpg
Policajac iz Budve Denis Bećirović, poručio je preko društvene mreže Srbima u Crnoj Gori da „srbuju u Srbiji“ ili će proći kao onaj mladić koji je brutalno pretučen u centru Podgorice od razularenih navijača reprezentacije Crne Gore sa Cetinja.

- Najači smo! I najlepši! Ne može nam niko ništa. Ne mrzim ja Srbe. Tamo u Srbiju pa srbujte. Ođe ne! Inače će svako proći kao ovaj, misleći najverovatnije na pretučenog mladića u Podgorici.

U međuvremenu su reagovali iz Uprave policije Crne Gore saopštavajući da je načelnik Centra bezbednosti Budva formirao spise predmeta koja je uputio na dalje postupanje Etičkom odboru, koji će doneti mišljenje da li je u postupanju Bećirovića došlo do kršenja normi kodeksa policijske etike, „što će u konačnom usloviti dalje radnje u odnosu na moguće postupanje disciplinske komisije“.