unnamed (7)-1.jpg

Srbija obilježava Dan državnosti - Sretenje, a ovaj državni praznik mnogi iskoriste da odu na produženi odmor u Trebinje.

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, Aleksandar Seničić izjavio je prije nekoliko dana da se naši građani za putovanje u inostranstvo tokom predstojećeg praznika, Dana državnosti - Sretenje koji se proslavlja 15. i 16. februara, najviše interesuju za Trebinje, kao i za Budimpeštu, Solun i Instanbul.

Takođe, direktor trebinjske Turističke organizacije Mirjana Putica rekla je  da vlada veliko interesovanje turista za posjetu Trebinju za praznik Sretenje, koji se obilježava 15. februara, te da su naročito zainteresovani gosti iz Srbije, što posebno raduje jer u Trebinje inače najviše turista dolazi iz ove zemlje.

unnamed (10)-1.jpg

Da su ove najave tačne, potvrđuje i činjenica da je Trebinje danas prepuno turista, koje možemo vidjeti na ulicama našeg grada. ,,Ako se po jutru dan poznaje sretenjski praznici u Trebinju, biće najposjećeniji do sada'' poručili su iz Turističe organizacija Trebinje.

unnamed (8)-1.jpg

unnamed (9)-1.jpg

Podsjećamo, u okviru promotivne akcije "Sretenje u Trebinju 2024", od 15. do 18. februara imati niz pogodnosti prilikom korištenja turističkih usluga.