Selfi Elene Milovanović

Ona se nalazi 600 kilometara daleko od epicentra zemljotresa, ostala je zarobljena u hotelu u blizini kog se održava teniski turnir i ne može da se vrati u Srbiju zbog otkazanih letova. Na turnir je otputovala sama, a društvo joj prave vršnjakinje i mlađe učesnice, koje su preplašene od novih udara, prenosi Sportal.

– Svi smo uplašeni, svi letovi su otkazani ne možemo da odemo odavde. Naši roditelji se brinu, ja sam ovde sama, sama putujem na turnire, držimo se zajedno pogotovo mi sa Balkana. Nemamo nikakvu informaciju što se tiče letova za povratak, na čekanju smo i jedina titula koju želim je da dođem kući živa i zdrava – kaže Elena za Sputnjik.

Nikome nije u mislima više turnir, svi žele samo povratak. 

– Počeli smo juče turnir, trebalo je da igram danas, a onda su nam javili da su mečevi otkazani, a potom i cijelio program. Najbitnije je da smo svi zdravi – kaže Elena.

Mnogi njeni vršnjaci iz Turske prolaze kroz najgore. 

– Strašno je za sve učesnike, njihove porodice su u opasnosti, srećom najjači potresi su bili noćas dok smo spavali pa mi nismo osetili. Hotel je prepun fudbalskih i odbojkaških timova koji su na pripremama, ne mogu da zamislim kroz šta prolaze njihove porodice – navela je Elena.