unnamed.jpg (309 KB)

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić izjavio je danas da će učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti da aktivnostima ovog ministarstva pomogne razvoj i napredak turističke ponude u Trebinju koje ima veliki značaj za turizam Republike Srpske i BiH.

Nešić, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i predsjednik Skupštine grada Dragoslav Banjak razgovarali su o mogućnosti uspostavljanja malograničnih prelaza između BiH i Crne Gore, kao i između BiH i Hrvatske radi rasterećenja granice i podizanju kvaliteta ukupne turističke sezone.

"Svaki ministar može dati doprinos ukupnom poboljšanju kvaliteta života građana. Trebinje je poznato turističko mjesto, biser na Trebišnjici. Učiniću sve što je u mojoj mogućnosti da aktivnostima Ministarstva bezbjednosti pomognem razvoj i napredak turističke ponude i ugođaja koji svi ljudi Evrope osjećaju kada se nađu u Trebinju", rekao je Nešić.

Na današnjem sastanku u Trebinju razgovarano je o stanju bezbjednosti u ovom gradu sa posebnim akcentom na migrantske rute, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti u Savjetu ministara.