rsz_unnamed_12 (1).jpgOriginalan dizajn etenerijera restorana, bara, kafića ili noćnog kluba, gostima pruža nevjerojatno iskustvo, koje ih iznova i iznova tjera da posjete neki ugostiteljski objekt.

Kad se tome doda dobra hrana i usluga, dobijete odličan spoj za uspješno poslovanje restorana. Zajednički san svih vlasnika ugostiteljskih objekta jeste stvoriti restoran ili bar koji će vremenom postati sinonim za jedinstvenost.

Ugostiteljski objekat koji u Trebinju od 2009. godine nudi ugodan ambijent, dobru uslugu kao i hranu i piće, a nedavno je renoviran jeste Sesto Senso.

A zbog čega se vlasnici ugostiteljskih objekata odlučuju na renoviranje i pored činjenice da imaju dugu uspješnu tradiciju poslovanja?

Odgovor smo potražili upravo od vlasnika hotela i restorana ,, Sesto Senso’’, Željka Stajića, koji nam je rekao da je prije četrnaest godina ovaj ugostiteljski objekat, svojim konceptom služenja hrane i pića unio svojevrsne novine u regionalnu ugostiteljsku ponudu, te da je iz godinu u godinu uvodio novine, kako bi pružio potpuni doživljaj svojim gostima.

,,Od toga dana do danas smo proširili svoju djelatnost sa jedanaest luksuzno opremljenih soba kako bismo uživaocima hrane i pića omogućili da, kada to požele, jutra mogu dočekati sa jedinstvenim pogledom na rijeku Trebišnjicu , Stari Grad i Muzej’’ ističe Stajić.

rsz_unnamed_10.jpg

U želji da koračaju sa najsavremenijim hotelima i restoranima, ove godine su odlučili da ambijent učine zanimljivijim za svoje goste i one koji će to tek postati.

,,Želimo istaći da nije u pitanju samo moderniji objekat, koji se ogleda u promjeni ambijenta u kome gosti uživaju, već i nadogradnja ponude hrane i pića za koju smo angažirali jednog od najcjenjenijih kreatora kuhinje u regionu.’’ objašnjava vlasnik ovog ugostiteljskog objekta.

Stajić vjeruje da su proširivši i unaprijedivši svoju ponudu, omogućili klijentima da svoje slobodno vrijeme, važne datume, poslovne sastanke provedu sa njima i da pri tom beskrajno uživaju.

BC6C3B92-F4EA-44DF-A94D-0A1AC39712AF.jpeg

Kako bismo saznali šta to privlači sve ove godine goste da posjećuju ,,Sesto Sento’’, otišli smo da saznamo i sami se uvjerimo.

Isprobali smo neka jela, i moramo priznati da smo pored predivnog ambijenta, dobre usluge, i predivne osunčane bašte, uživali u čarima njihove kuhinje.

Svoj sud dali su i neki od gostiju, koje smo tamo zatekli. Ono što su nam ovom prilikom rekli, jeste da često dolaze u ovaj lokal, kako zbog modernog ambijenta, predivne baste, tako i zbog usluge. Kako kažu, jedva su čekali da se objekat ponovo otvori i da isprobaju nova jela.

rsz_1unnamed_9.jpg

Iz ,,Sesto Senso’’ se nadaju da će njihov trud i rad biti prepoznat i kao takav prihvaćen od strane kako stalnih, tako i gostiju i turista, koji će se pridružiti dosadašnjoj zadovoljnoj klijenteli.

Novi moderni ambijent, kao i novi ukusi kuhinje, govore da je renoviranje ovog objekta bio put pogotak. Zatekli smo punu baštu zadovoljnih gostiju, što govori da su zadržali stare goste, a svakako privukli i nove, što i jeste dugoročni cilj svakog vlasnika ugostiteljskog objekta.