Dojučerašnji saborci, a sada glavne "svađalice" u opoziciji, Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović nastavljaju svoj rat.

Tako je gradonačelnik Banjaluke preko društvenih mreža obavijestio građane da je odbio duel sa bivšim saborcem Vukanovićem na našoj televiziji.

Pravdao je tu odluku riječima da bi duel na ATV-u bila usluga vladajućoj koaliciji, dok su mnogi građani u komentarima konstatovali da on zapravo "ne smije na crtu Vukanoviću".

"Nikada ništa neću učiniti da umanjim, a kamoli narušim snagu opozicije i mogućnost za buduće pobjede, što Vukanović svakodnevno čini", napisao je Stanivuković.

Njegov bivši saborac, a sada veliki kritičar i protivnik, Vukanović nije dugo čekao da mu odgovori.

Podsjetio je da je Stanivuković nedavno gostovao na ATV-u i poručio gradonačelniku Banjaluke da, ako ne želi duel na našoj televiziji, bira mjesto i vrijeme.

"Spreman sam na televizijski duel uživo bilo gdje i bilo kada, neka bira mjesto za megdana, a može da povede i svog prijatelja Nenad Nešića i druge saradnike", napisao je Vukanović.

Dodatno je "bocnuo" svog kolegu iz opozicije tvrdnjama da uklanja komentare građana koji postavljaju za njega negativne komentare.

Takođe tvrdi da je Stanivuković "upregao sve svoje saradnike da ga brane".

"Uprkos tome ne može stići da obriše sve, a puls naroda mu je jasan, i svima je dosta njegovog foliranja", napisao je Vukanović.

Podsjećamo, sukob dvojice opozicionara traje već duže vrijeme, a zahuktao se poslije izbora kada je Vukanović, zajedno sa poraženom kandidatkinjom za predsjednika Srpske Jelenom Trivić, iznio niz optužbi na račun gradonačelnika Banjaluke.

Osim Stanivukovića, na meti Nebojše Vukanovića našla se i koleginica iz opozicije Smilja Babić-Moravac koju je takođe izvrijeđa.

Vukanović ju je nazvao "ludom budaletinom", zbog čega je oštro reagovao i Stanivuković i poručio mu da treba da se izvini.