1023F595-096D-4728-91FA-3B1CC77CB9B4.jpeg
Dragan K. (39) iz Prijedora poginuo je, dok je njegov sugrađanin Miloš P. (35) teško povrijeđen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor - Kozarska Dubica.

Tragedija se dogodila juče oko 18 časova u mjestu Malo Dvorište kada su sa automobilom ”audi” sletjeli s puta i udarili u betonski propust za vodu.

”Uviđajem na licu mjesta, kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da je ”audijem” upravljao M.P. iz Prijedora koji je zadobio teške povrede, dok je suvozač D.K. iz Prijedora poginuo”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Kako saznajemo M.P. je sa teškim povredama prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske i životno je ugrožen.

Očevici pričaju da se radilo o veoma jakom udaru. Vozilo je bilo smrskano do neprepoznatljivosti, a kako saznajemo usljed udara iz njega je doslovno ispao motor.

U PU Prijedoru apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.