Svi zajedno uz dr Aca: Pacijenti se prekrste, zaplaču, tapšu ga po ramenu (Video)

Dr aleksandar babic trebinje.jpg

Aleksandar Babić, ljekar porodične medicine u trebinjskom Domu zdravlja, po mnogo čemu je jednistven. Od rođenja ima rijedak medicinski sindrom, zbog kojeg su mu glavni vitalni organi u drugačijem položaju nego kod drugih ljudi.

Posljedica su zdravstvene komplikacije i česta oboljenja disajnih organa. Doktor Babić bori se sa cističnom fibrozom pluća, zbog čega je neprekidno na kiseoniku, ali i dalje radi sa pacijentima. Istovremeno, traži put i za vlastito izlječenje.
Već dvije godine doktor Aca svoje pacijente dočekuje povezan sa aparatom za kisonik, bez kojeg ne može duže od dvadesetak minuta. Neki se pacijenti, priča doktor, prekrste, neki zaplaču, neki ga tapšu po ramenu.

Nada za izlječenje je odlazak u jednu od najboljih klinika za plućne bolesti u Beču i to je sada njegov glavni cilj.

On želi da radi i bude na raspolaganju pacijentima i kolegama iz Doma zdravlja koji su oduvijek imali razumijevanja za njegov problem.

Cijelu priču o doktoru Babiću pogledajte u prilogu:

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×