Četvorogodišnji Miloš iz Višegrada obolio je od leukemije. Njegovo bezbrižno djetinjstvo je prekinuto, a svoj skromni roditeljski dom morao je da zamijeni sa bolničkim krevetom u Kliničkom centru u Banjaluci. milos-leukemija.jpegMiloš, tamo, čeka pomoć dobrih ljudi kako bi otpočeo sa liječenjem. Za samo prvi blok hemoterapije potrebno je prikupiti 5000 evra.
Njegova porodica nema taj novac.

Miloš, inače, ne želi puno, samo da ozdravi, da kupi loptu i da se vrati u Višegrad da bi se igrao sa svojim drugovima. Samo to i ništa više.

Pomozimo Milošu, pomozimo njegovim roditeljima. Ko može i koliko može, a svi nešto možemo, pa uplatimo na žiro račun broj:5620068126693860 sa naznakom Za Miloševo liječenje.

Ako neko želi, može i da uplati novac na poštu 73240 Višegrad na ime Jelenko Lindo (otac djeteta). Broj telefona +38765076229

Svi možemo da izdvojimo dio novca i pomognemo ovom mališanu, a oni koji imaju više mogu i da učine više. Sada je vrijeme da pokažemo koliko smo u stvari ljudi. Nismo zakazali mnogo puta, pa, valjda , nećemo ni sada. Dovoljno je da ogledamo Miloševe nevine okice i učinimo sve što je do nas da ovaj dječak ozdravi.

SVI ZAJEDNO ZA MILOŠA!