410129525_891680009633463_7339082972290647997_n.jpg

Narodni poslanik, Ilija Tamindžija, uputio je češtitke Aleksandru Vučiću, na ubjedljivoj pobjedi na izborima u Srbiji.

,,Čestitke na ubedljivoj pobedi Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Vučiću! Srbija neće stati!'' napisao je Tamindžija na svoj Facobook nalogu.

Tamindžija  se zahvalio na velikim ulaganjima i podršci, koju Aleksandar Vučić pruža Hercegovini ali i svim Hercegovcima.

,,Hercegovina je u proteklom periodu bila na visokoj skali ulaganja Srbije i njenih institucija što je vidljivo u svakom dijelu naše regije. Podržani su mnogi bitni i veliki projekti. Posebno je potrebno iskazati zahvalnost na velikoj pomoći i ulaganjima Srbije u proteklom periodu u opštinu Nevesinje. Hercegovina ne zaboravlja svoje prijatelje i one koji su tu za nju cijelo vrijeme, a predsjednik Vučić je zasigurno dokazani prijatelj Hercegovine i Republike Srpske.'' napisao je Tamnidžija.

Prema Ilijinom mišljenju, Srbija je danas jako važan faktor u regionu i njena snaga je od krucijalne važnosti za Republiku Srpsku.  Kako kaže, Srbija treba jaku vlast koja će da ima moć da nastavi da brine o svim Srbima gdje god se oni nalazili, a to može jedino predvođena jakom Srpskom naprednom strankom na čelu sa predsjednikom Vučićem.

,,Aleksandar Vučić biće upisan velikim slovima u istoriju ovog kraja, kao državnik Srbije koji ne ističe samo deklarativno bratske veze  Hercegovine, odnosno Srpske i Srbije nego i djelima pokazuje da smo isti narod sa dvije strane Drine. Za Hercegovinu koja je oduvijek imala posebno blizak odnos sa Srbijom ovakva podrška je od velikog značaja, ne samo što se to vidi kroz brojna djela koje Srbija realizuje nego što je to i dokaz da imamo našu braću u našoj matici koja su, kad nam zatreba, tu za nas.'' poručio je Tamindžija.