Tamindžija: Zatvoreni bazen u funkciji do početka zimske kupališne sezone

malaSl.ashx.jpg (96 KB)

Zatvoreni bazen u Trebinju, u koji je preduzeće "Hidroelektrane na Trebišnjici" uložilo oko 14 miliona KM, trebalo bi da bude pušten u rad do početka zimske kupališne sezone, rekao je Srni izvršni direktor za proizvodnju i tehničke poslove u ovom preduzeću Ilija Tamindžija.

On kaže da su u toku završni unutrašnji radovi, a da je završeno okolno uređenje, parking i rasvjeta, te da se priprema tender za bazensku opremu.

"`Hidroelektrane na Trebišnjici` su u ovaj projekat uložile oko 14 miliona KM, što je prema današnjim uslovima jako povoljno i cijena metra kvadratnog u zatvorenom bazenu će izaći oko 1.300 KM", rekao je Tamindžija.

On je dodao da će prateći objekti u okviru zatvorenog bazena - Fitnes centar, prodavnica sportske opreme i hotel u narednom periodu biti izdati zainteresovanim ponuđačima, čime će se obezbijediti dodatni prihodi kako bi zatvoreni bazen bio finansijski održiv.

Tamindžija je istakao da je Trebinje ovim dobilo arhitektonski jedan od najljepših objekata, kao i moderan sportski objekat koji zadovoljava sve uslove Međunarodne plivačke federacije za održavanje međunarodnih plivačkih takmičenja.

"Zatvoreni bazen je veoma značajan za Trebinje, čijom je gradnjom upotpunjena sportska ponuda grada", zaključio je Tamindžija.

Izgradnju zatvorenog bazena na lokalitetu Abazovina u Trebinju finansira preduzeće "Hidroelektrane na Trebišnjici".

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×