PRNjAVOR - Gordana Cvijanović (25) iz Srpca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Prnjavor - Čelinac kada je došlo do direktnog sudara njenog “golfa” sa kamionom “merecedes”.

Nesreća se dogodila jutros oko sedam časova u mjestu Drenova kod Prnjavora, javlja Una. Kako se saznaje Cvijanovićeva je išla iz Čelinca prema Prnjavoru kada je došlo do direktnog sudara sa kamionom, koji je naišao iz suprotnog pravca.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovala je Gordana Cvijanović sa automobilom “golf” i kamion “mercedes” kojim je upravljao Gordan Đukić (24) iz Vukosavlja. U nezgodi je smrtno stradala Cvijanović - rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Dodaju da je uviđaj na mjestu nesreće izvršio dežurni tužilac OJT Banjaluka zajedno sa policijskim službenicima PS Prnjavor.

- Tužilac je naložilo da se preduzmu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok saobraćajne nesreće. Naložena je i obdukcija tijela stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - navode u Tužilaštvu.