F2E2FF55-CBA5-4E62-8A6C-13188F3E30CA.jpeg
Maloljetno dijete je poginulo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada kada je došlo do sudara "pežoa” i kamiona ”skanija”.

Povrijeđeno je ukupno šest osoba , od čega su četvoro maloljetna djeca, te njihovi roditelji. Svi su prevezeni u UKC Republike Srpske i jedno dijete je nažalost preminulo, dok su ostali članovi porodice zadržani na liječenju i stepen njihovih povreda zasada nije poznat.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da se nesreća dogodila u 13.25 časova na magistralnom putu Banjaluka - Jajce.

”U nesreći su učestvovali 'pežo' kojim je upravo Rales Sulejmanović (19) iz Gradiške i kamion 'skania' za čijim volanom je bio Nikolče Miloševski iz Makedonije. U nesreći je tjelesne povrede zadobio vozač automobila, njegovo četvoro maloljetne djece i supruga. Nažalost, jedno dijete je podleglo”, navode u OJT Banjaluka.

Dodaju da je uviđaj na licu mjesta izvršio dežurni tužilac Miroslav Kotur, zajedno sa policijskim službenicima PU Mrkonjić Grad.

”Tužilac je naložio da se sprovedu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće. Naložena je i obdukcija preminulog djeteta koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, navode u OJT Banjaluka.