Trapavi lopov s oba ukradena auta imao nezgoduFoto: Pixabay | Trapavi lopov s oba ukradena auta imao nezgodu


BIJELJINA - Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv A.G.zbog više provala, krađa, teških krađa i oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, a optužnica protiv njega sadržana je u čak 25 tačaka.


Takođe, u Međašima je obio kuću iz koje je uzeo jednu kobasicu, jednu salamu, dvije flaše rakije i jednu flašu šampanjca.

U Velikoj Obarskoj iz preduzeća je ukrao stvari vrijedne 10.000 KM, a u Trnjacima je iz kuće ukrao gasni pištolj i flašu alkohola, koja se ovom nespretnjakoviću razbila pri odlasku.

Istu noć je u Dvorovima iz stana ukrao novčanik u kome je bilo 50 KM i lična karta S.S.

Takođe je 28. aprila 2023. godine u mjestu Velika Obarska na autu polo, vlasništvo Š.M., kamenom razbio stakla, ukrao torbicu sa novcem i mobilni telefon te ga oštetio za 1.200.

Ovog lopova je u Bijeljini jedan i zatekao u premetačini stvari po kući.

Takođe je iz kuće LJ.Z. iz frižidera uzeo više konzervi narezaka i pašteta, pudinga i drugih namirnica, neutvrđenu količinu pića, a osim toga terete ga i da je lani u Bijeljini iz preduzeća ukrao stvari vrijedne 3.300 KM.

Predzadnja tačka ga tereti da je 5. novembra 2023. godine prolazeći pored kuće R.R., koji se u tom momentu u dvorištu igrao s unucima, primijetio da mu je ispao telefon, pa je uskočio u dvorište i ukrao mu samsung C9.

Posljednja tačka ga tereti da je u mjestu Novi Dvorovi provalio u vikendicu i ukrao rakiju.