29FB8769-7D01-44CF-98BA-1F68BDD88F8A.jpeg
U akciji ”Hornet” sarajevska policija zaplijenila je 13 kilograma marihuane, a zbog sumnje da su bavili trgovinom ove droge uhapšeni su R.Š. (63) iz Trebinja i D.P. (22) iz Sarajeva.

U MUP-u Kantona Sarajevo navode da je akcija sprovedena u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Obavještajno bezbjednosnom agencijom (OBA).

”Na području Novog Sarajeva policijski službenici izvršili su pretres automobila ”mercedes” u kojem je pronađeno i oduzeto 12 paketa sa 13 kilograma marihuane. Pretresom je pronađen novac, te drugi predmeti od interesa za istragu. Privremeno je oduzet i automobil”, saopštio je MUP Kantona Sarajevo.

Dodaju da su u akciji uhapšeni R.Š. (63) iz Trebinja i D.P. (22) iz Sarajeva zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge, te posjedovanje i omogućavanje uživanja droge.

”Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju daljnji rad u okviru ove akcije”, navodi se u saopštenju.