214149.jpg
Na području Policijske uprave Trebinje, 17.07.2023. godine evidentirane su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.


Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.B. počinilo krivično djelo Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari iz člana 240. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala N.Š. počinilo krivična djela: Teška tjelesna povreda iz člana 132. i Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari iz člana 240. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjneom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Č.Ć. počinilo krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. stav 3. Krivičnog zakonika Republike Srpske a u vezi sa članom 39. stav 1. Zakona o osnovama saobraćaja na putevima BiH.