214149.jpg
Na području Policijske uprave Trebinje, 22.05.2023. godine evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.


Policijska stanica Trebinje je zaprimila prijavu da je lice inicijala R.S. prijetilo drugom licu. Prijetnje su kod prijavioca izazvale osjećaj ugroženosti po svoj život i tijelo, kao i svoje porodice. U toku je dokumentovanje krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 150. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala N.B. počinilo krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala J.D. počinilo krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 150. Krivičnog zakonika Republike Srpske.