BIOGRAD NA MORU │ Ekipa „Trebinja“ nije uspjela da izbori nastup u finalu „City games“ takmičenja gradova u igrama na vodi, čija se završnica održava u Biogradu na Moru.


Trebinjci, koji kao pobjednici državnog takimičenja na ovoj sportsko-zabavnoj manifestaciji predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, u prvom polufinalu zauzeli su četvrto mjesto – iza ekipa iz Crne Gore, Hrvatske i Italije.


Najbolje u prvom polufinalu bile su ekipe iz Herceg Novog i Ploča, koje će sutra u finalu odmjerite snagu i vještinu u vodi sa još dva – najboljeplasirana tima iz večerašnjeg drugog polufinala, u kojem se takmiče predstavnici Slovenije, Srbije, Makedonije i Mađarske.
Učesnici „City games“ takmičenja gradova nadmeću se u modernizovanim verzijama tradicionalnih igara, kao što su veslo, jadranske bitke, alka, ribarske kašete, leteći vaterpolo, a trebinjski tim predstavljali su plivači, džudisti, planinari i atletičari: Nina Žarković, Anastasija Vlatković, Marina Anđelić, Nikola Kapor, Luka Milidrag, Gradimir Miladinović, Marko Crnogorac, Aleksandar Janković, Miljan Mrdić, Gradimir Ćirić, Aleksandar Vukanović i Veljko Piljević.Radio Trebinje/Foto: „City games“ (zvanična Fejsbuk stranica)