Srpska zove 4.jpg (932 KB)

Više stotina građana Trebinja jutros je organizovano krenulo u Banjaluku na veliki miting pod nazivom "Srpska te zove".

Sa građanima je i gradonačelnik Mirko Ćurić, koji je poručio da danas treba da pošaljemo jasnu poruku, da smo jedinstveni, da su velike žrtve date za Republiku Srpsku.

Srpska zove 6.jpg (756 KB)

„Mi samo želimo da radimo i stvaramo u miru i slobodi. Danas želimo da svi naši sugrađani imaju jedinstven stav i složno kažu da ne damo Srpsku“, rekao je Ćurić.

Pero Vuković, predsjednik Gradske boračke organizacije podsjetio je da je organizator mitinga "Srpska te zove" Boračka organizacija Srebrenice.

„Na nivou republike donijeli smo odluku da podržimo ovaj skup, našu republiku i predsjednika, jer svi smo svjesni da je veliki udar na institucije Srpske. Borci su stvorili ovu državu i moraju da je brane. Mi ne možemo da sjedimo skrštenjnih ruku i gledamo kako nam svakodnevno stvaraju probleme“, Poručio je Vuković.

Srpska zove 2.jpg (606 KB)

Podsjećamo, danas će na Trgu Krajine u Banjaluci u 18.00 časova biti održan veliki miting pod nazivom "Srpska te zove" sa kojeg će jasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.

Srpska zove 7.jpg (881 KB)