Za manje od mjesec dana regionom se proširila vijest o trebinjskom akva parku. Da bi osjetili adrenalin tobogana i pravo rashlađenje mnogi do Grada Sunca pređu kilometre. Cijena ulaza 20 maraka, Hercegovcima 15% popusa, ali njih i najmanje.


I zaposleni u zdanju Srpskog kralja čokolade nemaju zamjerki. Ni sami ne mogu da vjeruju da dnevo u Grad Sunca dođe najmanje 500 ljudi, većinom sa strane. Šest bazena, 13 tobogani, spleš safari, te Dino park sa replikama dinosaurusa, samo su neki od sadržaja u kojima se može uživati
“Mi smo doživjeli jedan bum što se tiče posjećenosti kako radnim danima tako i vikendom, male su razlike. Izuzeto je zadovoljstvo kako nas tako nadam se i naših posjetilaca”, rekla je Tamara Ratković iz Uprave “Grada sunca”.

Zdanje se prostire na 79.000 kvadratnih metara, a sve je koštalo oko 25 miliona maraka. U Gradu Sunca trenutno platu zarađuje 120 radnika, biće ih kažu i dvije hiljade jer se sa gradnjom neće stati. Rodoljub Drašković je planirao da uloži 200 miliona maraka.
Akva park je tek deseti dio onoga što će da nudi Grad Sunca. Uskoro se kreće sa izgradnjom ekskluzivnih hotela, čitavog jednog naselja takozvane Varoš čaršije.


ATV