BAZEN.jpg (135 KB)
Nakon uspješne ljetnje kupačke sezone i brojnih plivačkih i vaterpolo klubova koji su boravili u našem gradu na pripremama, zaposlene u Javnoj ustanovi „Bazeni Trebinje“ u narednom periodu očekuju novi izazovi. Naime, po prvi put u istoriji u oktobru mjesecu, naš grad će biti domaćin Lige šampiona u Vaterpolu, a novembar je rezervisan za Međunarodni vaterpolo turnir.

„Bićemo domaćini Lige šampiona u vaterpolu, Jadran Herceg Novi će biti domaćin u Trebinju, a 7. oktobra igra prvu utakmicu protiv Jadrana iz Splita. Posle toga imamo 18. oktobra Jadran Herceg Novi i Crvena zvezda, što mislim da će biti zanimljivo našim sugrađanima, jer imamo dosta navijača Crvene zvezde. Za potrebe ovog takmičenja, a zbog zadovoljavanja visokih kriterijuma Međunarodne plivačke federacije moraćemo postaviti montažne tribine sa nekoliko stotina mjesta“, naglasio je Bojan Okuka za Trebinje Danas, direktor JU ,,Bazeni" Trebinje.

U planu je da u novembru u Zatvorenom bazenu Trebinje bude održan Međunarodni vaterpolo turnir za mlade vaterpoliste godište 2009. i mlađe.