Turistička organizacija Trebinja predstavila je na Zlatiboru turističku ponudu  grada.promocija trebinja-zlatibor.jpg

 

Promocija u turističkom centru zapadne Srbije organizovana je u saradnji  sa Turističkom organizacijom Zlatibora, kao uzvratna posjeta nakon što su turistički radnici ovog kraja na sličnoj prezentaciji u maju boravili u Trebinju.

„Danas smo akcentovali gastro ponudu, kulturu i tradiciju našeg kraja, pa su sa tom namjerom, kao direktna podrška, sa nama na Zlatiboru boravili predstavnici ‘Hercegovačke kuće’ sa širokim asortimanom proizvoda, ali i predstavnici  veterana GKUD ‘Alat Svislajon’ Trebinje“, kažu u Turističkoj organizaciji grada Trebinja.

Ističu  da je ova promocija od velikog značaja zbog činjenice da je Zlatibor svojevrstan dragulj turističke ponude Srbije i jedna od najznačajnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija regiona koja bilježi konstantan rast.

„ Iskoristili smo priliku da velikom broju posjetilaca, koji se u ovom trenutku i jeku turističke sezone  nalaze na Zlatiboru,  na jedan originalan način uputimo pozivnicu da posjete naš grad“, kažu u Turističkoj organizaciji grada Trebinja.