turizam2016_1.jpg (415 KB)

Turistička organizacija Grada Trebinja sljedeće sedmice će se predstaviti na „44. Međunarodnom sajmu turizma“ koji se od 23. do 26. februara održava u Beogradu.

Iz ove organizacije kažu da je u pitanju najveće turističko dešavanje u regionu koji kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj izlagača i posjetilaca.

„Uvezvši u obzir blizinu tržišta i broj turista koji u Trebinje dolazi iz Srbije ovaj sajam smatra se jednim od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude Trebinja, pa u skladu sa tim već tradicionalno godinama unazad promociji u sklopu ovog sajma poklanja se posebna pažnja. Shodno tome na ovom sajmu biće predstavljena kompletna turistička ponuda Trebinja, nosioci turističke ponude, kao i privredni i poslovni subjekte koji se bave pružanjem turističkih usluga“, saopšteno je iz TO Trebinje.

2 (1).jpg (211 KB)

Nastup će biti realizovan u okviru promo štanda veličine 50 m² izložbenog prostora smještenog na vrlo pogodnoj lokaciji u hali br. 1 Beogradskog sajma, centralna hala, koji će biti atraktivno brendiran, adekvatno pripremljen i kompletno opremljen za potrebe promocije na ovako velikom i važnom turističkom dešavanju.

U svrhu što bolje i kvalitetnije pripreme promocije, Turistička organizacija Trebinja poziva poslovne saradnike, nosioce turističke ponude i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizma u Trebinju da ukoliko nisu u mogućnosti uzeti aktivno učešće na Sajmu svoje proizvode i promotivne materijale dostave u prostorije Turističkog informativnog centra ili u prostorije Turističke organizacije Grada Trebinja na Marin dvoru, do ponedjeljka 20. februara, do 15:00 časova.