Prijave za četvrto izdanje planinske trke "Trebinje Vertikal- Trka u kamenu", otvorene su do sutra, 06. marta, saopštili su danas organizatori ove sportske manifestacije, Planinarsko društvo Vučji zub iz Trebinja.


Trka će se u muškoj i ženskoj konkurenciji održati 16. marta (subota) sa početkom u 10,00 časova. Start trke je, kao i predhodnih godina kod Perovića/Arslanagića mosta. Učesnike trke očekuju vrijedne novčane i robne nagrade, trofeji, kao i vikend za dvoje u hotelu Leotar. Takođe, za sve učesnike u kotizaciju (25,00KM) je uračunat paket: startni broj, kvalitetna aktivna majica, unikatna finišer medalja, elektronsko mjerenje vremena, ručak i konzumacija nakon trke.


Iz ovog društva dodaju da je prijavu za trku moguće izvršiti na sljedećem LINKU, dok se uplate vrše na žiro račun društva a iznos kotizacije je 25 KM.
Organizatori napominju da je izuzetno važno da se u prijavi navede važeća imejl adresa na koju će dobiti finalne instrukcije - Prijava znači samo privremenu rezervaciju mjesta na trci -

Nakon prijave potrebno je izvršiti uplatu od 25 KM na ŽR: 5517002203963694 (UniCredit Bank, a.d. Banja Luka, poslovna jedinica Trebinje). Primalac: Planinarsko društvo "Vučji zub". Svrha uplate: Kotizacija za trku Trebinje Vertikal. Iz inostranstva, sve uplate biće izvršene u dogovoru sa organizatorom a kontakte za uplate šalju se individualno zainteresovanim trkačima.

Rok za uplate je 06.mart (srijeda) do 24 časa. Nakon uplate vaše mjesto na trci je obezbjeđeno! Poslije ovog roka moguće je prijaviti se na dan trke, kada uz punu uplatu organizatori ne garantuju startni paket.

Prijave takmičara biće organizovane u hotelu Leotar od 8 do 9 časova na dan trke. U tom periodu će se preuzeti startni brojevi, majice kao i vaučeri za ručak i konzumaciju. Na istom mjestu ulesnici trke moći će predati lične stvari koje će ih čekati na cilju trke a koje će morati preuzeti.