„Već dugo nisam nastupala u Trebinju, gotovo 30 godina, i vjerujte jedva čekam da zajedno pjevamo“, rekla je danas na pres konferenciji održanoj u Gradu sunca, po mnogima prvo ime srpske estradne scene, Lepa Brena.lepa-brena.jpg

Ona je, podsjećajući se na te dane, istakla da je tih dana „Slatki greh“ imao po dva koncerta dnevno.

“Bili bi presretni kada bi, nakon ta dva iscrpljujuća nastupa, vidjeli sretnu publiku i znali smo da radim odličan posao. Sjećam se da smo prvi nastup tih dana imali u Bileći, a drugi u Trebinju. U Bileći su čini mi se sve do jednog bili vojnici“, kaže sa osmjehom Lepa Brena.brena-lepa.jpg

„Iz Trebinja sam uvijek nosila lijepe uspomene, sve je lijepo puno istorije. Svuda sam prolazila kao „tajfun“ nigdje se nisam zadržavala. Kada smo ulazili u Trebinje vraćale su mi se uspomene i….“,  ističe Lepa Brena brišući suze sa lica.

„Uvjek nešto jurimo, porodica, obaveze, posao… nikako da uživamo. Uživaćemo 16. avgusta sa svim generacijama, očekujem fantastičnu atmosferu“, kaže Lepa Brena.

Ulaznice, kojih je sve manje, mogu da se kupe na Trgu slobode u Gradu sunca ili na portalu kupikartu.ba Početak koncerta je u 21 čas.