policija.jpg (119 KB)

Trebinjska policija uhapsila je lice inicijala A.V., koje je osumnjičeno da je, prilikom provale u stan u našem gradu, otuđilo određenu količinu novca i zlata, čime je počinilo krivično djelo „Teška krađa“, potvrđeno je za Radio Trebinje u Policijskoj upravi Trebinje.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšena je naša sugrađanka, srednje životne dobi, koja je otuđila oko 1.000 KM i par zlatnih minđuša.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Trebinje, policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je u toku noći, 07/08. jula, oko 00,10 časova, jedno ili više nepoznatih lica, upotrebom odgovarajućeg ključa, otključalo stan i otuđilo određenu količinu novca i zlata.

Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac lice inicijala A.V, koje je u jedan čas iza ponoći lišeno slobode i kriminalistički obrađeno u prostorijama Policijske stanice Trebinje. O svemu je obaviješten dežurni tužilac.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „Teška krađa“, nakon čega će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.