FQ3P3547.JPG (332 KB)

Kako sada stvari stoje pred košarkašima Leotara je sezona koja bi mogla da se opiše kao istorijska. Strateški cilj ekipe je da ekipa bude sa kompletnim trebinjskim „šmekom“ , da se napravi „Trebinjska priča“…. Za koliko je to dovoljno ne znamo ali da zaigra srce ljubiteljima košarke to je više nego dovoljno. Naravno, nemamo ništa protiv igrača sa strane ali ipak, srce drugačije kuca kada su naša đeca u plavo bijelom dresu.

TT ili trebinjska tahikardija na djelu. A nije sve bilo blistavo. Nakon ispadanja iz Premijer lige, prije sedam godina zasukali su se rukavi, za dvije godine Leotar se vratio u elitu a sada se sprema za novi iskorak. Mnogi se sjećaju tuge nakon ispadanja od Bratunca ali i radosti nakon pobjede u Banjaluci…

Istorija se napisala. I još će da se piše. Ima tu još dosta da se radi, sa mladim ategorijama, najviše jer bez stvaranja baze(mladih) nema ni nadgradnje(seniora). Ipak… Leotarov brod je u sigurnoj i matičnoj luci. Najbolji vjetar će biti podrška košarkaškog Trebinja. Da se tribine ponovo napune i da krene huk koji je znao i favorite da obori. Leotar sa trebinjskim šmekom….

To tako Trebinjski zvuči.