IMG-59947a4237e9185e55a92619f3c3948a-V.jpg (389 KB)

Proteklog vikenda ŽRK „Leotar“ nastupio je na tradicionalnom rukometnom turniru „Voljenom Gradu Mostaru“ u organizaciji RK „Lokomotiva“.

Na turniru su učestvovale četiri ekipe i to premijerligaš BiH „Zrinjski“ iz Mostara, RK „Trebjesa“ iz Nikšića, član prve lige Crne Gore i domaćin turnira RK „Lokomotiva“, član prve lige FBiH.

U prvoj utakmici Leotar se sastao sa domaćom Lokomotivom da bi nakon toga odigrao utakmicu za treće mjesto sa ekipom Trebjese koja je u prvoj utakmici poražena od HŽRK Zrinjski.

U konačnom plasmanu prvi je bio Zrinjski druga Lokomotiva, treća Trebjesa i četvrti Leotar.

„Turnir je bio izuzetno jak i kvalitetan obzirom da se radilo o seniorskim sastavima a Leotar je nastupio sa mladim kadetskom sastavom zbog posebno izražene želje domaćina da ih ugosti ne prekidajući kontinuitet dugogodišnjih nastupa na ovom renomiranom turniru. To je Leotaru omogućilo da mlađe djevojke rade na sticanju iskustva kroz odigravanje utakmica sa znatno jačim rivalima. Svojim zalaganjem i prikazanom igrom u potpunosti su opravdale nastup na ovako jakom takmičenju“, navode iz ŽRK „Leotar“.

Za Leotar su nastupile: Ksenija Kojović, Ivana Spaić, Nevena Vukoje, Sofija Kojović, Jana Musić, Tanja Ratković, Adrijana Ilić, Petra Brkan, Lana Ambulija, Ivana Bujaković, Milana Šupljeglav, Marija Bujaković, Lana Ambulija, trener Zdravko Komnenović.

IMG-09495cca09ae37c47cb71e71e06eb071-V.jpg (274 KB)