Olimpijski bazen u Policama biće otvoren 15. juna ako vremenske prilike budu stabilne, a kupačima i rekreativcima od ove godine biće ponuđeni i novi sadržaji.


Zoran Čučković, direktor „Bazena“ Trebinje, ističe da olimpijski bazen pune vodom, a u toku su i radovi na propratnim objektima.

„Napravljene su nove nastrešice, sada će biti dosta hlada za kupače. Imali smo prethodnih godina primjedbe da kupači ne mogu da kupe hranu na bazenu pa ćemo i to imati u ponudi od ove godine. Uvešćemo i šest termina za rekreativni vaterpolo. Nedjelja će biti potpuno slobodna i rezervisana samo za kupače“, navodi Čučković.

Cijene karata za djecu i za noćno kupanje biće iste, dok će cijena karte za odrasle biti skuplja za pola marke.

„Karta za djecu će koštati jednu marku, noćno kupanje je tri, dok će od ove godine karta za odrasle koštati dvije marke“, ističe Čučković.


Bazen u Bregovima biće otvoren početkom jula. Trenutno se na ovom kupalištu rade stepenice na šest ulaza u vodu.

„Biće zamijenjena i kompletna rasvjeta tako da će biti omogućeno igranje odbojke i košarke i u noćnim satima“, kaže Čučković.

Ulaz na kupalište u Bregovima je besplatan, a od ove godine biće postavljene i nove ležaljke i suncobrani, koji će se iznajmljivati.

RT