Trebinjski kajakaši uspješni u Zvorniku

IMG-6264ff770f762a7a990cafaab3497e57-V.jpg (324 KB)

Trebinjski kajakaši nastavili su sa sjajnim rezultatima i na 11. Međunarodnom takmičenju - sprint stazama u kajaku i kanuu na mirnim vodama "Grad Zvornik 2021", koje je ujedno njihovo četvrto takmičeje u ovoj sezoni.

Na ovom međunarodnom takmičenju učestvovalo je 12 ekipa iz 4 države ( Srbija, Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina). Na takmičenju su učestvovali kajak i kanu ekipe „Zaveslaj“ i „Haris Suljić“ iz Brčkog, „Trebišnjica“ iz Trebinja, „Sava“ Gradiška, „Maglaj“ iz Maglaja, „Žepče 550“ iz Žepča, „Premium“ Brod, „Val“ Sremska Mitrovica, „Kajak kanu“ Beograd, „Filip Višnjić“ Višnjićevo, „Orka Ankaran“ Kopar i domaćin „Drina“ iz Zvornika.

Trebinjski kajakaši su na ovom takmičenju osvojili 14 medalja u kategorijama od pionira do seniora.

Zlatne medalje osvojili su : Marija Kurtović, Davor Glušac, Nikola Janda i Slađan Kujačić, a srebrne: Ivan Kurtović, Momčilo Ninković, Marija Kurtović, Lara Spasojević.

Bronzom su se okitili: Elena Spasojević, Momčilo Ninković, Lara Spasojević, Davor Glušac, Goran Kraljević i Andrej Miš.

IMG-a5f1ac0e8345373f6fd85ed0cf85160a-V.jpg (234 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×