Trebinjski vatrogasci u posljednjem trenutku spasili stan

Stan vatrogasci.jpg

Pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje su, neposredno nakon lokalizovanog požara na lokalitetu buduće Slobodne zone u blizini Grada sunca, oko 17,30 časova, u posljednjem trenutku spasili stan u ulici Miloša Obilića u samom gradu.

"Sreća je da smo bili pod punom spremom i u vozilima, pa su sva tri vozila i vatrogasci koji su bili na gašenju u Draženskoj gori samo po pozivu produžili na ovu adresu gdje smo u stambenoj zgradi na drugom spratu vidjeli dim i brzo ugasili požar koji je izazvao mali kuhinjski bojler iznad sudopere", kazao je Zdravko Kašiković, komandir Vatrogasne jedinice Trebinje.

Da su vatrogasci zakasnili samo koji minut šteta bi bila daleko veća, jer bi planuli kuhinjski elementi i sudopera napravljeni od plastificirane iverice koja je jako zapaljiva.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×