Trivić: Izvinjavam se građanima Banjaluke što imamo ovakvog gradonačelnika

BANJALUKA - Izvinjavam se građanima Banjaluke što sam učešćem u kampanji 2020. godine doprinijela tome da imamo ovakvog gradonačelnika, kazala je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

Navela je da ipak, i dalje smatra da je, politički gledano, to bio ispravan potez da bi se pokazalo da je SNSD pobjediv.

"Zamislite šta smo dočekali u Banjaluci, da imamo gradonačelnika koji je ušao u takve 'poslovne' i 'pravne' kombinacije (Akvana), da predstavnici banjalučkog SNSD-a pričaju o borbi protiv tajkuna, što je paradoks samo po sebi", rekla je Trivićeva povodom posljednjih dešavanja u Banjaluci.

Dodala je da građani Banjaluke definitivno nisu zaslužili cirkus, jer niko gradonačelniku nije poklonio povjerenje da bismo gledali besmislene performanse.

"Ali, cirkuse ćemo brzo zaboraviti. Ono što niko do sada nije uspio, a što je uspjelo Drašku Stanivukoviću, da se SNSD navodno bori protiv kriminala i korupcije, iako su ove pojave svoj procvat doživjele za vrijeme njihove dugogodišnje vladavine, na svim nivoima", kaže Trivićeva.

Ističe da to ne znači da je Stanivukoviću navodno suprotstavljena strana predvođena SNSD-om bolja, jer su kako kaže, u mnogim štetnim i nezakonitim odlukama učestvovali zajedno, izvlačeći ličnu korist za sebe, a na štetu grada i građana.

"Najsvežiji primjer toga su teniski tereni. Očigledno je da ćemo morati uložiti ogroman napor da građanima Banjaluke ponudimo jasnu i odgovornu alternativu objema stranama", zaključila je Trivićeva.