plakat-mediji-bg.jpg (298 KB)

Trodnevna promocija turističke ponude Trebinja u Beogradu počeće u petak, 25. juna, u okviru promotivne kampanje "I ovog ljeta Trebinje te čeka", najavljeno je danas iz trebinjske Turističke organizacije.

Promocija u glavnom gradu Srbije, prema najavi, počeće u petak u popodnevnim časovima i trajaće do nedjelje, 27. juna, do 12.00, a predviđeno je da u okviru 10 tipskih štandova, koji će biti postavljeni kod Delijske česme u Knez Mihajlovoj ulici, bude predstavljena turistička ponuda Trebinja, uz promocije i degustacije autohtonih hercegovačkih vina i proizvoda.

Predstavljanje turističke ponude Trebinja u Beogradu održava se u skladu sa potpisanim "Protokolom o poslovno-tehničkoj saradnji" turističkih organizacija Beograda i Trebinja i uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Pripremljen je i prigodan kulturno-umjetnički program, u okviru kojeg će se spletom tradicionalnih igara i pjesama iz Trebinja i Hercegovine prisutnima predstaviti članovi

Gradskog kulturno-umjetničkog društva "Alat Svislajon".

Centralni dan promocije biće subota, 26. jun, kada će uz niz dešavanja kod Delijske česme od 10.30 do 12.00 časova biti organizovano predstavljanje za potrebe kreiranja medijskih priloga i živa uključenja u programe uz pres-konferenciju i izjave, te gostovanje predstavnika Trebinja u Jutarnjem programu televizija RTS i "Pink".

Za subotu u 12.00 časova najavljena je i posjeta zvanične delegacije grada Beograda izlagačima iz Trebinja.